Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Κοπριtorial

Ας όψονται οι θρησκόληπτοι βλάκες του μεσαίωνα,μας φόρτωσαν στην πλάτη άλλον έναν΄΄ήρωα΄΄(Γαλιλαίος)και τόνους μελάνι στα κωλοβιβλία τους(που παιδεύουν και θα παιδεύουν ακόμα γενιές και γενιές)για να αποδείξουν το προφανές... Ναι ρε γυρίζει!!!Και ο σκύλος δε χρειάζεται κανένα σχολείο και κανένα βαριεστημένο δάσκαλο να του το πεί. Ρέμπελος,δε δίνει δεκάρα για τους δείκτες του Down(καυλα θα ήταν ε;)Jones,τις χλαπάτσες της show bizz,τις επιταγές της μόδας,τις γκουρμέ γεύσεις,το κρασί σε κολωνάτο ποτήρι,τους politically corect αναλυτές,τα χολλυγουντιανά ρομάντζα της κακιάς ώρας που έχουν΄΄καλό΄΄τέλος(λές και ο έρωτας είναι μόνο φροντίδα και προδέρμ),το mtv, τη΄΄μουσική΄΄που παρουσιάζουν γλίτσες τύπου θέμη(μπρρρ)γεωργαντά. Γουστάρει τη μια ν ακούει το Nick Cave να κλαψουρίζει με την Kylie Minogue για άγρια τριαντάφυλλα που μεγαλώνουν σε περιποιημένους κήπους(where wild roses grow)και στο καπάκι ο Iggy Pop στα τέσσερα να ουρλιάζει θέλω να γίνω ο σκύλος σου(I wanna be your dog)... Τους Doors και τους συνοδοιπόρους τους στα 60s να τργουδούν για αγάπη ειρήνη και λιβάδια τίγκα στα λουλούδια,ταξιδεύει με το magic bus του Ken Kesey,βγαίνει στους δρόμους με τον John Sinclair και τους Black Panthers,τον επαναφέρει στην πραγματικότητα η ωμότητα και ο μηδενισμός των punks,χάνεται στα σκοτάδια των Joy Division,Swans,Archive,Band Of Holy Joy,Mecano,Bauhaus,Deah In June,τα τσούζει με τον Tom Waits και ισορροπεί με το υπέροχο μίγμα μελαγχολίας κεφιού και οργής του Manu Chao...Και οσο αυτη η σκατόμπαλλα θα γυρίζει,ο σκύλος θα γαυγίζει σε πείσμα του γείτονα που πρέπει να ξυπνήσει στις έξι...

4 σχόλια:

Maria είπε...

Ωραίος ο νεος, σωστό σε βρίσκω!!

Καλό μπλογκ-άρισμα συνάδελφε!!!

smog είπε...

Κοπριtoriologe η γη γυρίζει, το παραδέχτηκε και ο ποντίφικας, όχι ο τωρινός, ο άλλος που πέθανε και άγιασε, οπότε δε θα σε αμφισβητήσω επ' αυτού.
Το σκυλί όμως;
γαβγίζει;
και αν γαβγίζει είναι αρκετά δυνατό το ουρλιαχτό του έτσι ώστε να παρασύρει και τα άλλα σκυλιά σε ένα ομαδικό σκυλοpunk κονσέρτο; εδώ παλιέ μου φίλε, δάσκαλε αλλά και μαθητή έχω ενστάσεις.
Θα μου πεις, και με το δίκιο σου ότι το σκυλί χέστηκε για το αν θα αρχίσουν να ουρλιάζουν και τα άλλα και ότι το να ανήκεις στην μειοψηφία του ενός δε σε κάνει τρελό και μπλα μπλα μπα αλλά έχεις πάρει γραμμή τι παίζεται ρε;
Φοβάμαι πως το ουρλιαχτό θα πνιγεί από το νιαούρισμα του τσιουάουα που παραμύθιασε τα πλήθη και τον εαυτό του ότι είναι ντόπερμαν. Δίνει άκουσα και διαλέξεις στα κανάλια για το πόσο επαναστατικό είναι να φοράς μεν λουρί αλλά να συμπεριφέρεσαι σαν να μην έχεις φορέσει ποτέ αντί να κόψει κομμάτια τον τύπο που του το φόρεσε.
Αν και εδώ που τα λέμε κάποιες κακές γλώσσες λένε πως την ώρα που εξηγούσε μπροστά στις κάμερες το πόσο ευτυχισμένο είναι με τα μαθήματα αυτοελέγχου που πήρε από έναν Ιάπωνα χοροδιδάσκαλο κάποιος τόλμησε να του προσφέρει μια σαμπάνια της σειράς και όχι την Perrier-Jouet 2000 Belle Epoque αξιας 50.000 € που έπινε από μικρο παιδί παρέα με το μέγιστο Μπουκόφσκι στα σοκάκια με τους νεκροζώντανους!!
Γάμησε τα, παραλίγο να πάνε στράφι τα φράγκα που πήρε ο γκουρού από την Ιαπωνία, αν δεν γίνονταν διακοπή για διαφημίσεις και σερβίρισμα της σωστής σαμπάνιας θα έγραφε σε μπλοκάκι ένα οργισμένο μανιφέστο..
Με μαλακίες φτιάχνεις ένα σχόλιο; ναι λέω και αφού περιαυτολογήσω για το θεσπέσιο όνομα του μπλογκ σε αφήνω και πάω για φραπέ (σε) βαρέθηκα!

@Μαρία!!!!!!!
Όσο είναι καιρός φύγε μακριά από δω.. Ο τύπος που γράφει για σκυλιά που γαβγίζουν ακούγοντας Nick Cave κάνει παρέα μαζί μου.. άρρωστη κατάσταση πίστεψε με ; )

Maria είπε...

@Άκης
Χαχαχαχα!! Το θέμα είναι πως έχω γράψει και εγώ για σκυλιά που γαβγίζουν!! Αμ πως!!! -) Ο Mob είναι πρώτος νομίζεις;;;!!! -)

Χαιρετώ παίδες!!! -)

Mob είπε...

@Marianefeli ευχαριστώ,μια μπίρα ειναι οτι πρέπει πιστεύω για καλωσόρισμα... @smog,το σύνδρομο του σωτήρα με εγκατέλειψε εδω και καιρό...Αλλωστε οι κοπρίτες λιγοστεύουν επικίνδυνα,μας φάγανε τα οικόσιτα.Οσο για το βρωμοτσιουάουα,τώρα που του φόρεσαν και λουρί με σβαρόφσκι,ούτε κάν το νοιώθει στο λαιμό του!!! Extra mega thanks για το όνομα,την υπομονή,και τι αφορμές...