Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ln the name of power and money(a tribute to u2)



Διαβάζοντας διάφορα μουσικά σάιτς και μπλόγκς,πρίν και μετά το λάιβ των u2,τα νεύρα και η αηδία μου για το συρφετό που σέρνει ο ιρλανδός κλόουν ονόματι μπόνο,έχουν βαρέσει κόκκινο! Φοβερή συναυλία ο ένας,το γεγονός της δεκαετίας ο άλλος,η καλύτερη μπάντα ο τρίτος...Ελεος με τίς βδέλλες και τα εγωπαθή γουρούνια που κάθε 2 χρόνια,σκαρώνουν τούρ ανα την υφήλιο στις οποίες δίνουν χαρακτήρα οικολογικό(οι u2 ζήτησαν απο τους''φάνς''τους να χρησιμοποιήσουν το μετρό και τον ηλεκρικό και καλά για το κυκλοφοριακό)παρεμβατικό(στη ρωσία συναντήθηκαν με το μεντβέντεφ και πρίν το λάιβ οι μπάτσοι μάζευαν έξω απ το στάδιο ακτιβιστές που ήθελαν να μπούν μέσα να διαμαρτυρηθούν για το καθεστώς πούτιν,ο κατά τα άλλα λαλίστατος μπόνο μούγκα)Αρκετά με τους''καλλιτέχνες''που εμπνέονται κατά παραγγελία βάσει συμβολαίου! Είναι αυτοί που τραγουδούσαν we are the world στο live aid στα 80s και οι ιδιοκτήτες των δισκογραφικών τους επένδυαν στην πείνα και την εξαθλίωση της Αφρικής।Ας τραγουδάνε καλύτερα για το κωλολάιφστάιλ τους την σκατοπρέζα τους και τις γαμημένες τις μετοχές τους...Υπάρχουν τόσοι πολλοί μουσικοί και γκρούπ που αξίζουν πραγματικά!Ας στείλουμε στο διάολο τις mainstream βδέλλες και τους corporate rockers!!!

8 σχόλια:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Ωραίος!

Και λίγα λες!

Mob είπε...

Είναι τόσο μεγάλη η ιστορία ρόκ εν ρόλλ,πολιτική και μπίζνες....

smog είπε...

Να γίνει το ροκ
immediately
σαν τον Ερυθρό Σταυρό.
Τα φρικιά, αδελφές νοσοκόμες..

http://www.youtube.com/watch?v=oA6koRp1TH8&feature=related

Κατά τ' άλλα έχω γραμμένο το Bono, αδημονώ για την πολιτισμική τρομοκρατία των Dead Kennedys και βλέπω ειδήσεις στο star όταν νιώθω ότι πρέπει να αυτομαστιγωθώ.

Mob είπε...

@σμόγκ,θ'αρχίσω να διαβάζω λιακόπουλο!!!Πρίν λίγο έψαχνα στο ουτιούμπ για το βίντεο να το αναρτήσω και δε θυμόμουν τον τίτλο...Με βλέπω να σταυροκοπιέμαι στό δεξιό στασίδι και να πιάνεται το σαγόνι μου απ'τα πατερημά!!!!!!!!!!

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Όπως λέει και ένας γνωστός, "η διαφορά ανάμεσα στο θεό και το μπόνο είναι ότι ο πρώτος δεν περιφέρεται στις ευρωπαϊκές λεωφόρους νομίζοντας ότι είναι ο μπόνο"

Maria είπε...

Σωστό σε βρίσκω!!!

blackbedlam είπε...

Αυτό το άρθρο είχε δημοσιευτεί στις 11/2/2010 στα Νέα on line από την Eύη Ελευθεριάδου

Ο Μπόνο ανέλαβε να ηγηθεί καμπάνιας για τη διαγραφή του δημοσιονομικού χρέους της Ελλάδας μετά από συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου στο περιθώριο της σημερινής συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Ιρλανδός τραγουδιστής είχε αναλάβει αντίστοιχη εκστρατεία υπέρ της Αφρικής το 2000 με τίτλο «Drop the debt» και κλήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση να βοηθήσει λόγω της μεγάλης του εμπειρίας στις διαπραγματεύσεις με παγκόσμιους ηγέτες.

«Θα θέσω στην υπηρεσία της Ελλάδας όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την ηλιόλουστη αυτή χώρα την ώρα της μεγάλης της κρίσης», δήλωσε ο τραγουδιστής των U2 στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα έσοδα από τη συναυλία των U2 στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου θα διατεθούν υπέρ των Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων, που πλήττονται περισσότερο από την πρωτοφανή αυτή δημοσιονομική κρίση.

Ήδη, από την πρώτη στιγμή, ο Μπόνο ξεκίνησε να εργάζεται για το καλό της χώρας, αφού συναντήθηκε με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες.

Κοιτάξτε τι ευαισθησίες έχει το παλικάρι.
Α,με την ευκαιρία το μέσον με το οποίο θα τον στείλουμε στον διάβολο έχει κενές θέσεις και για μερικούς ακόμη από εδώ;

Σημ: αν δεν κάνω λάθος η σελίδα μάλλον χιουμοριστική είναι και όρκο δεν παίρνω.

Mob είπε...

@Black Επιτέλους και ενα καλό νέο!Σωθήκαμε λέμε.Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης,θα αγοράσω όλα τα βινύλια των u2,θα πετάξω το πειρατικό cd του joshua tree και θα στείλω fax,mail,επιστολή στον ποντί(φη)κα να μου υπογράψει το συγχωροχάρτι(με το αζημίωτο βέβαια-ελπίζω να φτάνουν δύο κατοστάρικα)μπάς και απαλλαγώ από το άγος της βλασφημίας που ξεστόμισα κατά του υπέρτατου (μπ)όνου... Οσο για τη σελίδα,ευτυχώς που δεν ορκίζεσαι...